Δεν χρειάστηκε VAR: Ο Χάουαρντ Γουέμπ παντρεύτηκε την κορυφαία Γερμανίδα διαιτητή!

Gazzetta team
Δεν χρειάστηκε VAR: Ο Χάουαρντ Γουέμπ παντρεύτηκε την κορυφαία Γερμανίδα διαιτητή!

bet365

Δεν χρειάστηκε VAR, ούτε να βγει κάποια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Ο πρώην Άγγλος διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, παντρεύτηκε την Γερμανίδα συνάδελφό του, Μπιμπιάνα Στάινχαους.

Ο 49χρονος πρώην διεθνής (από το 2003 έως το 2014) ρέφερι και η 42χρονη συνάδελφός του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες ημέρες. Ήταν ζευγάρι από το 2016, όταν ο Γουέμπ χώρισε την πρώην σύζυγό του, Κέι.

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο, καθώς εκείνος ζει στη Νέα Υόρκη και εκείνη στη Γερμανία (είναι VAR στην τρέχουσα σεζόν της Bundesliga). Την είδηση επιβεβαίωσε στην BILD η ίδια η Στάινχαους: «Είναι αλήθεια. Παντρευτήκαμε κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων. Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο, αλλά δεν ήταν εφικτό λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.

Δεν θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε για μήνα του μέλιτος. Πλέον έχει αλλάξει και το επώνυμό μου. Λέγομαι Μπιμπιάνα Στάινχαους-Γουέμπ και αυτό θα φαίνεται στην καρτέλα των διαιτητών του VAR».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπιμπιάνα Στάινχαους έγινε το 2017 η πρώτη που σφύριξε ματς της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ έχει διευθύνει μεταξύ άλλων τελικό Σούπερ Καπ Γερμανίας (ανδρών), αλλά και τελικό Μουντιάλ γυναικών.

 

Τελευταία Νέα