ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ βρήκε δίχτυα και ο Βέρνμπλουμ αποβλήθηκε! (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ βρήκε δίχτυα και ο Βέρνμπλουμ αποβλήθηκε! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ βρήκε δίχτυα και ο Βέρνμπλουμ αποβλήθηκε! (vid)

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του σουηδικού πρωταθλήματος. Τσόλακ: «Αισθάνομαι καλά στη Μάλμε»

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρήκε -επιτέλους- το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κροάτης επιθετικός που αγωνίζεται στη Μάλμε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο του γκολ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, με τη φανέλα της νέας ομάδας του.

Στο ίδιο φιλικό κόντρα στην Γκέτεμποργκ ένας άλλον πρώην «ασπρόμαυρος», ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποβλήθηκε, με τον Κροάτη επιθετικό να ισοφαρίζει στο 48′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, νικώντας τον Έλληνα πορτιέρο, Γιάννη Ανέστη.

Τσόλακ: «Αισθάνομαι καλά στη Μάλμε»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε σε σουηδικά ΜΜΕ για το πρώτο του διάστημα στην ομάδα.

«Ήταν ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας και ήταν σημαντικό να τερματίσουμε αυτή την περίοδο με νίκη. Ειδικά για μένα, νιώθω φανταστικά να πετύχω το πρώτο μου γκολ εντός έδρας και να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτός ο ρόλος είναι αυτός που θέλω στην ομάδα αυτή τη σεζόν, και θέλω να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο» είπε αρχικά ο Τσόλακ.

Για το πως θα εκτελούνται τα πέναλτι την φετινή σεζόν και αν θα εκτελέσει και το επόμενο: «Έχω καλή σχέση με την Όλα (σ.σ Τοϊβόνεν) και μιλάμε καθημερινά. Όλα έχουν να κάνουν με το πως αισθάνεσαι εκείνη την ώρα. Αν αισθάνεται αυτοπεποίθηση να σκοράρει, τον αφήνω να πάρει το πέναλτι και το αντίστροφο. Είναι όλα σχετικά με την ομάδα και δεν με νοιάζει ποιος παίρνει πέναλτι όσο σκοράρουμε. Είμαστε τρεις μαζί με τον Άντερς Κρίστιανσεν και προσπαθούμε να βρούμε το άτομο που σκοράρει».

Για το επίπεδο του σουηδικού πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι είναι πολύ σκληρό, τους αρέσει πολύ εδώ στην Σουηδία τα παιχνίδια να πηγαίνουν σε δυνατό ρυθμό. Συνολικά, πιστεύω ότι με το στυλ παιχνιδιού μας μπορούμε να είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους με το γρήγορο παιχνίδι μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο μέλλον και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα