Τέλος από τη Φένλο ο Χανς Ντε Κόνινγκ (pic)

Κώστας Τόπας
Τέλος από τη Φένλο ο Χανς Ντε Κόνινγκ (pic)

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φένλο αποτελεί ο Χανς Ντε Κόνινγκ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ολλανδική ομάδα.

Φένλο και Χανς Ντε Κόνινγκ δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά και τη νέα ήττα (έβδομη στη σειρά) της ομάδας από την Φορτούνα Σιτάρντ την Κυριακή.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε πάρει την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο της τον Χανς Ντε Κόνινγκ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κράτησαν τον 60χρονο τεχνικό στο τιμόνι της Φένλο.

Στα τελευταία παιχνίδια, όμως η ομάδα των Γιώργου Γιακουμάκη, Χρήστου και Τάσου Δώνη μέτρησε 7 σερί ήττες και πλέον βρίσκεται μόνο έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς σε 26 αγώνες, έναντι 21 βαθμών της Βίλεμ του Βαγγέλη Παυλίδη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τους διοικούντες την Φένλο, να ολοκληρώσουν από τώρα τη συνεργασία τους με τον Χανς Ντε Κόνινγκ.

«Βασικός στόχος της Φένλο η παραμονή στην κατηγορία και η άμεση αντιστροφή του κλίματος», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σταν Βαλτσκ στην ανακοίνωση της απόλυσης του Ντε Κόνινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα