Η Μπεϊτάρ έκανε την αρχή: Στις εξέδρες 1.500 εμβολιασμένοι οπαδοί! (vid)

Η Μπεϊτάρ έκανε την αρχή: Στις εξέδρες 1.500 εμβολιασμένοι οπαδοί! (vid)

bet365

Ιστορική στιγμή για το Ισραήλ, καθώς για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν επετράπη η είσοδος σε 1.500 οπαδούς στην αναμέτρηση της Μπεϊτάρ με την Χάποελ Κφαρ Σάμπα (2-1, 14/3).

Η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάποελ Κφαρ Σάμπα, διεξήχθη παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως το Ισραήλ όπως δήλωσε γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέτρεψε την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο με εμβολιασμένους οπαδούς», σχολίασε περιχαρής ο Νετανιάχου, αν και στην πραγματικότητα η ρωσική Ζενίτ έχει ήδη αγωνιστεί έχοντας την υποστήριξη των οπαδών της στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ισραήλ, έχει χορηγήσει πάνω από 9.000.000 δόσεις του εμβολίου, με το 46% των πολιτών της χώρας να έχει λάβει και τις δύο δόσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα