Γιακουκάκης: Κι άλλο γκολ με τη Φένλο, έφτασε τα 24 στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Σαμόλης
Γιακουκάκης: Κι άλλο γκολ με τη Φένλο, έφτασε τα 24 στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε παλικαρίσια κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Φορτούνα Σιτάρντ, ο γκολκίπερ της απέκρουσε, αλλά ο Έλληνας φορ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με πλασέ, φτάνοντας τα 24 γκολ στην Eredivisie.

Στην επιστροφή του στη δράση ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά τον τραυματισμό του, έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον στο φετινό πρωτάθλημα της Ολλανδίας: Έβαλε γκολ.

Η Φένλο έχανε 0-2 από τη Φορτούνα Σιτάρντ και ο Κρητικός φορ μείωσε σε 1-2 στο 54'. Έπιασε παλικαρίσια κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Φορτούνα Σιτάρντ, ο γκολκίπερ της απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά σκόραρε με πλασέ, φτάνοντας έτσι τα 24 γκολ στην Eredivisie σε ισάριθμες συμμετοχές.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, από ασίστ του Σεμέδο (πρώην εξτρέμ του ΟΦΗ) ο Φλέμινγκ έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους, που ήταν και το τελικό σκορ. Η Φένλο είναι 15η, στο +1 από την 16η Βίλεμ, θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Ο Γιακουμάκης με τα 24 γκολ παραμένει τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη (στα 15 κορυφαία πρωταθλήματα), έχοντας ένα λιγότερο από τον Πολ Ονουάτσου της Γκενκ και δέκα λιγότερα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν.

 

Τελευταία Νέα