«Μυστήριο με Μπάρκα στη Σέλτικ, έμεινε εκτός αποστολής»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Μυστήριο με Μπάρκα στη Σέλτικ, έμεινε εκτός αποστολής»

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρος Κάουντι (1-0) δίχως να είναι τραυματίας ή τιμωρημένος και τα σενάρια του σκωτσέζικου Τύπου για το μέλλον του στη Σέλτικ δίνουν και παίρνουν.

O πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, ακόμη και αν επρόκειτο να μη χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα από τον Νιλ Λένον, αναμένονταν να βρεθεί στον πάγκο.

Τελικά δεν συμπεριελήφθη για την αποστολή για τα Χάιλαντς με συνέπεια να εξυφαίνονται σενάρια αναφορικά με την συνεργασία του διεθνή γκολκίπερ με τους «Κέλτες».

Οι Σκωτσέζοι κάνουν λόγο για μυστήριο σε ότι αφορά τον Μπάρκα, σημειώνοντας πως το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού.

O 26χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει στο πρωτάθλημα Σκωτίας 13 συμμετοχές διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 6 αναμετρήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα