Γιακουμάκης: «Σκόραρα αλλά παίξαμε άσχημα, περνάμε καλά με τους αδέρφια Δώνη»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γιακουμάκης: «Σκόραρα αλλά παίξαμε άσχημα, περνάμε καλά με τους αδέρφια Δώνη»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το 22ο του γκολ στην Eredivisie, ωστόσο στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Τάσο, αλλά και τον Χρήστο Δώνη.

Το γκολ του Ηρακλειώτη φορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η Φένλο την ήττα με 3-1 από την Ουτρέχτη.

«Ήταν το 22ο γκολ μου, αλλά είμαι απογοητευμένος. Για δεύτερο σερί ματς παίξαμε άσχημα. Δεν κάναμε τίποτα σχεδόν σωστά και δεν αξίζαμε ούτε έναν βαθμό», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Τάσο και Χρήστο Δώνη οι οποίοι ξεκίνησαν μαζί στην ενδεκάδα της Φένλο.

Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της Eredivisie τρεις Έλληνες βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα.

«Μπορώ να τους βοηθήσω να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον τους και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται εδώ. Περνάμε καλά όλοι μαζί. Στα αποδυτήρια κάποιες φορές λέμε μερικές ελληνικές λέξεις, αλλά καλύτερα να μη γνωρίζετε ποιες είναι αυτές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα