ΠΑΟΚ: Τα εύσημα για Γιαννούλη και το Brexit

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα εύσημα για Γιαννούλη και το Brexit

bet365

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, μια μεταγραφή που τα «καναρίνια» την ήθελαν από καιρό, αλλά κινδύνεψαν να την χάσουν λόγω του Brexit.

To Brexit παραλίγο να στερήσει τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς, καθώς η διαφοροποίηση του εργασιακού καθεστώτος στην Αγγλία προκάλεσε πολλά εμπόδια τα οποία, όπως σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής των «καναρινιών», Στιούαρτ Γουέμπερ, ξεπεράστηκαν με μεγάλη προσπάθεια.

«Θα ήθελα να έχουμε κλείσει νωρίτερα τη μεταγραφή του Γιαννούλη, διότι δουλεύαμε καιρό πάνω σε αυτή. Είναι απογοητευτικό ότι ενώ ξέραμε τις δυσκολίες που υπήρχαν γύρω από το θέμα, αργήσαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Με την απόκτηση του Γιαννούλη έχουμε έναν φανταστικό παίκτη που παραλίγο λόγω των νέων δεδομένων και του Brexit να μην είχαμε το δικαίωμα να τον αποκτήσαμε. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους μας Σαμ Χολ και Άντι Μπλοφέλντ γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά δουλεύοντας πάνω στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας μιλώντας την Τετάρτη (10/2) στα βρετανικά media.

 

Τελευταία Νέα