Θέλει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Γιάννης Γεωργόπουλος
Θέλει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

bet365

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση του 28χρονου στόπερ από το καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης του Αμβούργου έχει καταγράψει 8 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αποτελώντας ουσιαστικά «όαση» για τον κροατικό σύλλογο που έχει κατρακύλησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τον κροατικό Τύπο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο άλλοτε στόπερ της Σάλκε είχε μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Εάν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών θεωρείται σχεδόν δεδομένο από τους Κροάτες πως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα