Νεϊμάρ – Ντόρτμουντ: Άνοιξε νέα κόντρα η ... Λοριάν! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ – Ντόρτμουντ: Άνοιξε νέα κόντρα η ... Λοριάν! (pics)

bet365

Η επιλογή των παικτών της Λοριάν να θυμήσουν στην Παρί Σεν Ζερμέν τον πανηγυρισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για μια νέα κόντρα ανάμεσα στους Βεστφαλούς και τον Νεϊμάρ!
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Στο περσινό Champions League, ο Χάαλαντ όντας... εκσταασιασμένος από τα δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι της νοκ – άουτ φάσης απέναντι στους Παριζιάνους, πανηγύρισε με... γιόγκα και αυτό εξόργισε τον Νεϊμάρ και τον γαλλικό σύλλογο.

Στον επαναληπτικό και με την νυν ομάδα του Ποτσετίνο να προκρίνεται εις βάρος των Βεστφαλών ο Νεϊμάρ απάντησε στον Νορβηγό και τον ειρωνεύτηκε, ωστόσο, το θέμα ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

Η Λοριάν που πήρε τεράστια νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην Παρί, υπενθύμισε το σκηνικό, με την Ντόρτμουντ να το σχολιάζει στο social media και τον Βραζιλιάνο αστέρα των Πρωταθλητών Γαλλίας να μην το αφήνει να πέσει κάτω, στην... αναθέρμανση της κόντρας τους!

Διαβάστε επίσης:

Οι παίκτες της Λοριάν τρόλαραν τον Νεϊμάρ με πανηγυρισμό Χάαλαντ (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα