Μπαρτσελόνα: Ξανά στην κορυφή των εσόδων εν μέσω πανδημίας (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Ξανά στην κορυφή των εσόδων εν μέσω πανδημίας (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε την κορυφή σε ό,τι αφορά τα έσοδα στο Deloitte Football Money League, αφήνοντας δεύτερη την Ρεάλ. Αναρρίχηση για Μπάγερν, Λίβερπουλ, έπεσε η Γιουνάιτεντ.
Μιλάνο - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Η Deloitte γνωστοποίησε τα νέα οικονομικά στοιχεία των ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η οποία επηρεάστηκε από τον κορονοϊό με την αναβολή που σημειώθηκε στην ποδοσφαιρική δράση και την επαναφορά δίχως κόσμο στα γήπεδα...

Η Μπαρτσελόνα που από το 2019 είχε ανέβει στην κορυφή, διατήρησε τα... σκήπτρα με 715,1 εκατομμύρια, έναντι των 714,9 της Ρεάλ Μαδρίτης που επίσης παρέμεινε στην 2η θέση της κατάταξης.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να ξεπεράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βρεθεί με 634 εκατ., ενώ η Λίβερπουλ ανέβηκε δυο θέσεις για να φτάσει στο 5ο «σκαλί» ξεπερνώντας τις Παρί και Μάντσεστερ Σίτι με τα 558 εκατομμύρια που παρουσίασε.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτσελόνα: Έχει 730 εκατ. ευρώ βραχυπρόθεσμα χρέη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα