Γιακουμάκης: Διαψεύδει η Φένλο για πρόταση της Μπεσίκτας

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γιακουμάκης: Διαψεύδει η Φένλο για πρόταση της Μπεσίκτας

bet365

Η Φένλο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr διαψεύδει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που θέλουν την Μπεσίκτας να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 16 γκολ σε 17 ματς, Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στην Φένλο αν και έχουν τονίσει πως προτεραιότητα της είναι να διατηρήσει το «βαρύ πυροβολικό» του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, εντούτοις αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο εάν έρθει κάποια συμφέρουσα προσφορά.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται αναφορά στον τουρκικό Τύπο για πρόταση της Μπεσίκτας στον ολλανδικό σύλλογο κάτι που ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ευσταθεί. Η τουρκική ομάδα ενδεχομένως παρακολουθεί την πορεία του πρώην φορ της ΑΕΚ, ωστόσο θεωρείται αμφίβολο εάν η τωρινή οικονομική της κατάσταση της επιτρέπει να προχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα