Καινούργιος: Ο μπακ της Βάρεγκεμ που σκόραρε δύο γκολ παίζοντας φορ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καινούργιος: Ο μπακ της Βάρεγκεμ που σκόραρε δύο γκολ παίζοντας φορ!

bet365

Ο πρώην παίκτης της Σπάρτης, Νίκος Καινούργιος ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της Ζούλτε Βάρεγκεμ στην αναμέτρηση με την Μπέβερεν (16/1, 1-5) πετυχαίνοντας δύο γκολ!

Ο Νίκος Καινούργιος μπορεί να μην κατάφερε να βρει συμβόλαιο στη Super League Interwetten,ωστόσο τον Ιούλιο του 2019 «άρπαξε από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε η Ζούλτε Βάρεγκεμ προσφέροντας του μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ανανεώθηκε.

Ο 22χρονος μπακ/χαφ, ο οποίος προερχόταν από την υποβιβασμένη στη Γ΄ Εθνική, Σπάρτη έδειξε να μην τρομάζει από την ξαφνική μετάβαση του σε υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο δείχνοντας τα διαπιστευτήρια του.

Οπλισμένος με υπομονή και επιμονή κατάφερε να καθιερωθεί το τελευταίο διάστημα στην ενδεκάδα της βελγικού συλλόγου έχοντας καταγράψει 8 συμμετοχές.

Η μεγάλη δικαίωση για τον Καινούργιο ήρθε χθες (16/1) αφού ο Φρανκ Ντουρί βλέποντας την επιθετική του γραμμή να έχει κατακερματιστεί δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ως φορ.

Ο Καινούργιος, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν ως επιθετικός εξέπληξε τους πάντες με την κυνικότητα του στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας δύο γκολ απέναντι στην Μπέβερεν (1-5).

Τούτη μάλιστα ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για την Ζούλτε που πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη της βαθμολογίας Σαρλερουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και φίλος του Νίκου Καινούργιου στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, Πάνος Αρμενάκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα