Πρίγιοβιτς: Μένει ελεύθερος ή παραχωρείται με δανεισμό από την Ιτιχάντ

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Μένει ελεύθερος ή παραχωρείται με δανεισμό από την Ιτιχάντ

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έπειτα από περίπου δύο χρόνια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ιτιχάντ την στιγμή που οι φήμες περί επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνουν και παίρνουν.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έπειτα από σχεδόν 10 μήνες επέστρεψε στην Ιτιχάντ και επανεμφανίστηκε στις 18 Οκτωβρίου με τα χρώματα του συλλόγου από την Τζέντα.

Ο Σέρβος φορ έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό σημειώνοντας τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Όπως υποστηρίζουν τα media της Σαουδικής Αραβίας, η Ιτιχάντ θέλει να απαλλαγεί από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του «Πρίγιο» το οποίο με τα μπόνους αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το μόνο που απομένει είναι να φανεί ο τρόπος με τον οποίο ο Πρίγιοβιτς θα εγκαταλείψει την Σαουδική Αραβία, αφού το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και τα λεφτά είναι πολλά σε ότι αφορά την καταβολή της αποζημίωσης του. Η αίσθηση που υπάρχει πάντως στη Σαουδική Αραβία είναι πως ο πανύψηλος στράικερ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσει από την Ιτιχάντ.

Ακόμη και αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή, το κασέ του «Πρίγιο» παραμένει σε υψηλά επίπεδα και εκτιμάται πως δύσκολα θα επιστρέψει στην παρούσα φάση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ήδη υπάρχουν «σειρήνες» από εύρωστες οικονομικά ομάδες του εξωτερικού.

 

Τελευταία Νέα