Άγιαξ - Κύπελλο Ολλανδίας: «Τρελή» πρόκριση με 5-4 και γκολ στο 89’ (vid)

Άγιαξ - Κύπελλο Ολλανδίας: «Τρελή» πρόκριση με 5-4 και γκολ στο 89’ (vid)

Gazzetta team
Άγιαξ - Κύπελλο Ολλανδίας: «Τρελή» πρόκριση με 5-4 και γκολ στο 89’ (vid)

bet365

Απίθανη ματσάρα με εννέα τέρματα «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», με τον Άγιαξ να «λυγίζει» την αντίσταση της Ουτρέχτης στο 89’ (5-4) και να παίρνει «επική» πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η «μηχανή» τερμάτων στην Eredivisie που λέγεται Άγιαξ έκανε πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά με συμμέτοχο την Ουτρέχτη, σε μια απολαυστική ματσάρα με εννέα γκολ και πύρρειο νικητή τον Αίαντα.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ, έχοντας κατά τα 2/3 βασικούς παίκτες στη σύνθεσή της, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά πήρε στο 89’ την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας με το «διαστημικό» 5-4 στον πίνακα του σκορ. Από την αρχή φάνηκε ο ρυθμός των ομάδων στο σκοράρισμα, καθώς η Ουτρέχτη δε χρειάστηκε ούτε ένα λεπτό για να ανοίξει το σκορ με τον Μαχί, ο οποίος, μάλιστα, σκόραρε και δεύτερη φορά για το 2-2 στο 47’. Ενδιάμεσα, οι δύο σκόρερ του Αίαντα, Τάντιτς (8’) και Λάμπιαντ (45+1’) είχαν ανατρέψει το σκορ, με το αυτογκόλ του Σεντ. Γιάγκο στο 54’ να του δίνει ξανά προβάδισμα στο 54’. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν «τρελή» ανατροπή στην ανατροπή με Φαν Ντε Στρέεκ (55’) και Σίλα (70’), προκαλώντας νέα απάντηση των πρωταθλητών.

Τελικά, ο Μαροκινός ισοφάρισε σε 4-4 στο 81’, για να έρθει ο Σέρβος στράικερ και να «γράψει» με γκολάρα στο 89’ το απίθανο 5-4, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του για την επόμενη φάση.

Δείτε πώς προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αϊντχόφεν, τσέκαρε πιο δύσκολα το εισιτήριό της για τους «16»:

 

Τελευταία Νέα