Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο 37χρονος Χούντελααρ (vid)

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο 37χρονος Χούντελααρ (vid)

Κώστας Τόπας

bet365

Ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ ανακοίνωσε πως στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά από 649 παιχνίδια, 360 γκολ και 86 ασίστ στην καριέρα του, ο 37χρονος Κλας-Γιαν Χούντελααρ ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λέγοντας πως σε αυτό το σημείο της ζωής του επιθυμεί να περάσει περισσότερες στιγμές με την οικογένεια του αλλά και να επικεντρωθεί στις σπουδές του...

«Έχω σκεφτεί το θέμα της απόσυρσης μου και νομίζω πλησιάζει η ώρα. Λογικά αυτή η σεζόν είναι η τελευταία για μένα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος Ολλανδός φορ στο Fox Sports, μετά τον αγώνα με την Τσ​βόλε (4-0), όπου σκόραρε κι ένα γκολ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Θα συνεχίσω να παίζω με μεγάλο ενθουσιασμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Το τι θα κάνω μετά; Νομίζω ότι θα τελειώσω τις σπουδές μου, αλλά πρώτα θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να περάσω λίγους μήνες στο σπίτι με την οικογένεια. Μερικές φορές το σώμα μου εξαντλείται. Το να παίζω ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο μου και μου αρέσει πολύ η προπόνηση, αλλά ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου στον Αγιαξ. Αν δεν είχαμε τόσους τραυματίες, δεν θα έπαιζα τα 90 λεπτά με την Τσβόλε».

Ο Χούντελααρ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη σεζόν 2002-03 στην Αϊντχόφεν και αφού πέρασε από αρκετούς ολλανδικούς συλλόγους (Ντε Χράαφσχαπ, Άπελντοορν και Αγιαξ), έκανε το άλμα στο διεθνές ποδόσφαιρο και υπέγραψε το 2009 στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη συνέχεια στη Μίλαν (2009-10) και τέλος στη Σάλκε (2010-17) πριν επιστρέψει στον «Αίαντα» το 2017.

 

Τελευταία Νέα