Μπράγκα: Λύτρωση στο 87' και 2η θέση!

Μπράγκα: Λύτρωση στο 87' και 2η θέση!

Gazzetta team
Μπράγκα: Λύτρωση στο 87' και 2η θέση!

bet365

Αγχωτική νίκη για τη Μπράγκα, αφού επικράτησε 1-0 της Φαρένσε λίγες ημέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Με αρκετό άγχος κι εμφανή τα σημάδια κόπωσης, η Μπράγκα επικράτησε 1-0 της Φαρένσε εντός έδρας. Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Καρβαλιάλ που σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ. Ηταν η 6η διαδοχική νίκη για τη Μπράγκα στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν το ματς του Europa League με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η Μπράγκα μπήκε δυνατά, στο 11’ το σουτ του Γκολντ πέρασε μόλις άουτ και στο 13’ ο Ντεφέντι είχε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κάστρο. Στο 19’ ο ίδιος παίκτης έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Η Φαρένσε στην πρώτη της ευκαιρία στο 29ο λεπτό βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του Στοϊλίκοβιτς, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μπράγκα πίεσε και στο 42’ ο Ντεφέντι είχε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Παουλίνιο. Η Μπράγκα πίεζε, είχε τον έλεγχο, αλλά τόσο ο Βιάνα όσο και ο Όρτα αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Η ασφυκτική πίεσε έφερε αποτελέσματα, αφού στο 87ο λεπτό, ο Αλ Μουσράτι (είχε περάσει ως αλλαγή) με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0.

Μπράγκα: Ματέους, Εσγάιο, Βιάνα, Σεκέιρα, Φρανσέρτζιο (63’ Νοβάις), Κάστρο (63’ Αλ Μουσράτι), Κάρμο, Ρ. Όρτα, Παουλίνιο, Γκαλένο (84’ Σκετίνε), Μεδέιρος (63’ A. Όρτα).

 

Τελευταία Νέα