Γκούμας: «Πετύχαμε σπουδαία νίκη»

Gazzetta team
Γκούμας: «Πετύχαμε σπουδαία νίκη»

bet365

Για σπουδαία νίκη έκανε λόγο ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας μιλώντας για το 1-0 επί της Σκωτίας.

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η Εθνική Ελπίδων έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και από την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια των νεαρότερων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα και στην επόμενη προκριματική φάση, ήταν μετά το 1-0 επί της Σκωτίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γκούμα: «Σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν διάθεση και πάθος και τίμησαν τη φανέλα με το εθνόσημο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και φυσικά από το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή βρετανική ομάδα, η οποία είχε κίνητρο, αφού με νίκη έβγαινε πρώτη στον όμιλο. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν το να συνεχίσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δείξαμε όμως ότι είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Συγχαίρω τα παιδιά για τη συνολική προσπάθεια στα παιχνίδια του ομίλου».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ελπίδων: «Το αύριο είναι εδώ! Είναι τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια και έδειξαν ότι μπορούν να στελεχώσουν την επόμενη Εθνική Κάτω των 21 ετών, αφού η ηλικία τους επιτρέπει κάτι τέτοιο. Τους δόθηκε η ευκαιρία και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Βλέποντας τον τρόπο που αγωνίστηκαν όσοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν, νοιώθω ότι μπορούν να έρθουν επιτυχίες και να αναδειχθούν καλοί ποδοσφαιριστές».

 

Τελευταία Νέα