Η UEFA έφτιαξε ντοκιμαντέρ για τους διαιτητές και με... άρωμα Superleague

Gazzetta team
Η UEFA έφτιαξε ντοκιμαντέρ για τους διαιτητές και με... άρωμα Superleague

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε την δημιουργία ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τους διαιτητές, στο οποίο συμμετέχουν και ρέφερι που σφύριξαν παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην Ελλάδα το έχουμε (εύλογο) παράπονο ότι οι διαιτητές δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν δηλώσεις και να δίνουν την άποψή τους για θέματα που τους αφορούν. Η UEFA, βεβαίως, δεν έχει τέτοια ζητήματα.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανακοίνωσε την δημιουργία μιας εβδομαδιαίας σειράς τεσσάρων ντοκιμαντέρ με τίτλο «Man in the Middle» (Ο άνθρωπος στη μέση), η οποία θα προβληθεί στο κανάλι της UEFA από τις 16 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μία σειρά που παρακολουθεί την επαγγελματική και ιδιωτική ζωή 16 διαιτητών του Champions League από έντεκα χώρες για μια περίοδο 18 μηνών (Φεβρουάριος 2019 – Αύγουστος 2020).

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει συνεντεύξεις των ρέφερι, προσωπικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ακόμα και αποφάσεις για διάφορα περιστατικά VAR, την ψυχολογική τους προετοιμασία, αλλά και τις διαδικτυακές προπονήσεις που έκαναν εκ καιρώ καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Οι διαιτητές που εμφανίζονται στη σειρά ντοκιμαντέρ είναι οι παρακάτω και, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, υπάρχουν και ρέφερι που έχουν σφυρίξει και αγώνες της ελληνικής Superleague: Τσουνεΐτ Τσακίρ (Τουρκία), Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία), Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), Οβίντιου Χατσεγκάν (Ρουμανία), Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία), Αντόνιο Μιγέλ Ματέου Λαόθ (Ισπανία), Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία), Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία), Σίμον Μάρτσινιακ (Πολωνία), Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία), Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία), Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία), Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία), Άντονι Τέιλορ (Αγγλία), Κλεμάν Τουρπάν ( Γαλλία) και Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία).

 

Τελευταία Νέα