Φορτσάρει ενόψει Πορτογαλίας η Εθνική Ελπίδων Κύπρου

Gazzetta team
Φορτσάρει ενόψει Πορτογαλίας η Εθνική Ελπίδων Κύπρου

bet365

Την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Πορτογαλία ξεκίνησε η Εθνική Ελπίδων Κύπρου με την αποστολή να αναχωρεί για Πορτογαλία την Παρασκευή.
Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Κύπρου αναφέρει: «Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων πριν από την αναχώρηση για την Πορτογαλία. Ο αγώνας με τους Πορτογάλους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και αφού προηγηθεί η τελευταία προπόνηση στην Κύπρο. Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς στον προκαταρτικό του κατάλογο έχει συμπεριλάβει 23 ποδοσφαιριστές και η κλήση αφορά και τον αγώνα στο Γιβραλτάρ στις 18 Νοεμβρίου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μιλώντας στους διεθνείς μας, τους επανέλαβε τα κίνητρα της συμμετοχής τους στην αποστολή για τους τελευταίους μας αγώνες στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό στον όμιλο μας, η Κύπρος βαθμολογικά συνεχίζει να ελπίζει για καλύτερη θέση, ενώ συνεχίζεται ο έντονος συναγωνισμός για την πρωτιά καθώς στο φινάλε θα παίξουν Πορτογαλία - Ολλανδία. Σημειώνεται ότι ακυρώθηκε ο αγώνας Γιβραλτάρ - Νορβηγία που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στον 7ο όμιλο εκκρεμούν οι ακόλουθοι αγώνες:

12 Νοεμβρίου
Πορτογαλία - Λευκορωσία

15 Νοεμβρίου
Πορτογαλία - Κύπρος
Ολλανδία - Λευκορωσία

18 Νοεμβρίου
Γιβραλτάρ - Κύπρος
Πορτογαλία - Ολλανδία
Νορβηγία - Λευκορωσία
ΟΜΑΔΕΣΤΕΡΜ.Β
1. Ολλανδία40-324
2. Πορτογαλία21-718
3. Νορβηγία14-1610
4. Λευκορωσία15-138
5. Κύπρος7-227
6. Γιβραλτάρ0-360
 

Τελευταία Νέα