«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα παίξει μετά την διακοπή»

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα παίξει μετά την διακοπή»

bet365

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Γκόραν Τόμιτς εξήγησε γιατί δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 28χρονο στόπερ.

Ο πρώην παίκτης του Αμβούργου και της Σάλκε ανακοινώθηκε από τον κροατικό σύλλογο στις 27 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του.

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Γκόραν Τόμιτς τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδα. Ήθελε να αγωνιστεί κόντρα στην Ριέκα, αλλά δεν ήταν ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Έχει καιρό να παίξει.

Η καρδιά του ήθελε, αλλά όχι το σώμα. Προπονείται μαζί μας, έχει εξαιρετική ψυχολογία και μπορεί να μας βοηθήσει. Αποκτήσαμε έναν ηγέτη. Είναι ποδοσφαιριστής γεμάτος ενέργεια, καθοδηγεί την ομάδα, μιλάει και είναι θορυβώδης στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Παπαδόπουλος μετράει 136 συμμετοχές στη Bundesliga, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 17 Φεβρουαρίου σε ματς με την Β΄ ομάδα του Αμβούργο

 

Τελευταία Νέα