Μπράγκα-Μαδέιρα 2-1: Με δύο γκολάρες περιμένει την ΑΕΚ (vids)

Gazzetta team
Μπράγκα-Μαδέιρα 2-1: Με δύο γκολάρες περιμένει την ΑΕΚ (vids)

bet365

Με δύο πανέμορφα γκολ των Φρανσέρσιο και Μεδέιρος η Μπράγκα επικράτησε με 2-1 της Νασιονάλ Μαδέιρα και περιμένει την Πέμπτη την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε για την Μπράγκα η πρόβα τζενεράλε πριν το ματς με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Europa League. Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλχάλ επικράτησαν της Νασιονάλ Μαδέιρα με 2-1 και έφτασαν τους 6 βαθμούς και την 5η θέση μετά από 4 αγώνες, με την αντίπαλό τους να μένει στους 5 και την 8η.

Το ματς ξεχωρίζει για τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχαν οι νικητές. Αρχικά με φοβερό σουτ του Φρανσέρσιο στο 28' και εν συνεχεία με ανάποδο ψαλιδάκι του Μεδέιρας στο 42'. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να μειώνουν με τον Μποργκς στο 86' αλλά να μην μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Με 4-4-2 η Μπράγκα

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ματέους, δεξί μπακ ο αρχηγός Εσγκάιο, αριστερό ο Σεγκουέιρα και στο κέντρο της άμυνας οι Νταβίντ Κάρμο και Μπρούνο Βιάνα. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Γκαλένο, αριστερό ο Μεδέιρος και στο κέντρο οι Φρανσέρζιο και Κάστρο. Τέλος το αποθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Παουλίνιο και Ρικάρντο Χόρτα.

 

Τελευταία Νέα