Τσέφεριν: «Το EURO μπορεί να μην γίνει σε 12 χώρες»!

Gazzetta team
Τσέφεριν: «Το EURO μπορεί να μην γίνει σε 12 χώρες»!

bet365

Για πιθανή αλλαγή πλάνου διεξαγωγής του EURO 2020 που θα λάβει χώρα το 2021, μίλησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξηγώντας ότι μπορεί να διεξαχθεί ακόμα και σε μία χώρα.

Θα ήταν η πρώτη φορά που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το EURO του 2020 θα διεξαγόταν σε 12 χώρες, αλλά τελικά ο κορονοϊός το ακύρωσε για φέτος. Μάλιστα μεταφέρθηκε για την επόμενη σεζόν, κρατώντας όμως την ονομασία EURO 2020 και ας διεξαχθεί το 2021. Τώρα όμως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, άφησε να εννοηθεί ότι η φόρμουλα με τις 12 χώρες μάλλον δεν πρόκειται να λειτουργήσει:

«Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά για το EURO, αλλά δεν γίνεται να μην είμαστε και ανήσυχοι εξαιτίας του κορονοϊού. Οπότε, δεν αποκλείεται να εξετάσουμε το ζήτημα και να αναθεωρήσουμε το πλάνο μας για τις 12 χώρες. Μπορεί αυτές να γίνουν 11, πέντε ή μία. Θα το δούμε πώς θα πάει»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα