Μιραλάς: Ψάχνεται στο Βέλγιο, χωρίς... ανταπόκριση!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μιραλάς: Ψάχνεται στο Βέλγιο, χωρίς... ανταπόκριση!

bet365

Ο Μιραλάς έχει μείνει ελεύθερος από την Αντβέρπ, ο ίδιος θέλει να βρει ομάδα στο Βέλγιο αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Μετά τις Ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης και την Αντβέρπ, ο Κέβιν Μιραλάς στα 32 του χρόνια ψάχνει την τρίτη ομάδα της καριέρας του στην πατρίδα του.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Έβερτον, έχει μείνει ελεύθερος και είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας, η οποία σύμφωνα με την «Het Nieuwsblad» θα είναι στο Βέλγιο, με τον ίδιο να θέλει να παραμείνει στη χώρα του με κάθε κόστος.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως μέχρι στιγμής υπάρχει «έλλειψη ενδιαφέροντος», αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του συντάκτη όσο φτάνουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου καθότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς.
Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Μιραλάς έχει παίξει για τις Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό, Εβερτον, το 2018 επέστρεψε ως δανεικός στο Λιμάνι, μετά πήγε στην Φιορεντίνα, ακολούθησε η Αντεβέρπ και τώρα... ποια; Ίδωμεν!
 

Τελευταία Νέα