Κομπανί: «Ο Βράνιες μπορεί να μας βοηθήσει»

Κομπανί: «Ο Βράνιες μπορεί να μας βοηθήσει»

Gazzetta team
Κομπανί: «Ο Βράνιες μπορεί να μας βοηθήσει»

bet365

Ο Βινσέντ Κομπανί τόνισε πως ο Όγκνιεν Βράνιες μπορεί να προσφέρει στην Άντερλεχτ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή με τη Σερκλ Μπριζ.

Ο τεχνικός της Αντερλεχτ μίλησε ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Σερκλ Μπριζ και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον Βράνιες, για τον οποίο η ΑΕΚ περιμένει εξελίξεις.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι αν η Άντερλεχτ τον υπολογίζει και αν ο Κομπανί θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τη Σερκλ Μπριζ. Κάτι που λογικά θα δημιουργήσει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Βόσνιου αμυντικού.

Ο Κομπανί, λοιπόν, σε ερώτηση για τον Βράνιες απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα τον πάρει στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Βόσνιος μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την αποστολή της Κυριακής. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον Βράνιες, αλλά γνωρίζω ότι είναι σούπερ επαγγελματίας. Είναι ένας καλός αμυντικός με ικανότητες. Είχε ένα μικρό τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο Βράνιες μπορεί να μας βοηθήσει», ήταν τα λόγια του Κομπανί.

 

Τελευταία Νέα