Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Οριστικά (;) με κόσμο!

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Οριστικά (;) με κόσμο!

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε ότι Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη, φιναλίστ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης (24/09), θα πάρουν από τρεις χιλιάδες εισιτήρια για τους φιλάθλους τους, με το «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης να γεμίζει κατά 30%.

Ο πρώτος αγώνας διοργάνωσης της UEFA με κόσμο στις εξέδρες, μετά τον περασμένο Μάρτιο, θα είναι, εκτός απροόπτου, το Σούπερ Καπ Ευρώπης μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου και της νικήτριας του Europa League Σεβίλλης, προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι δύο φιναλίστ θα έχουν από τρεις χιλιάδες εισιτήρια διαθέσιμα για τους φιλάθλους τους (με τιμές από 30 έως 120 ευρώ), οι οποίοι έχουν χρόνο μέχρι την Πέμπτη (09/09) για να τα εξασφαλίσουν.

«Αυτός ο αγώνας θα χρησιμεύσει ως τεστ για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με τις τωρινές συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε στην σχετική ανακοίνωσή της η UEFA, η οποία θα λάβει πολύ αυστηρά μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν υποχρεωτική χρήση μάσκας, έλεγχος της θερμοκρασίας (φίλαθλοι με 37,8 βαθμούς και πάνω ΔΕΝ θα μπαίνουν στο γήπεδο) και απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Thank you» (ευχαριστούμε) προς τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα προσκαλέσει 500 Ούγγρους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο, καθοριστικό τομέα στην μάχη κατά του ιού Covid-19.

Το γήπεδο θα γεμίσει κατά 30%, όπερ σημαίνει ότι θα δώσουν το παρών περί τις 12.500 άνθρωποι, με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του «Πούσκας» είναι 38.600.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα