Καβάνι: «Ευχαρίστως πάω στην Μπενφίκα»

Καβάνι: «Ευχαρίστως πάω στην Μπενφίκα»

Gazzetta team
Καβάνι: «Ευχαρίστως πάω στην Μπενφίκα»

bet365

Ο Έντινσον Καβάνι επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του με την Μπενφίκα και εμφανίστηκε πολύ θετικός να αγωνιστεί στην ομάδα των Βλαχοδήμου – Σάμαρη.

Η Μπενφίκα, μετά την απόκτηση των Γιαν Βερτόνγκεν και Εβέρτον, μεταξύ άλλων, ψάχνει το κερασάκι με τον Έντινσον Καβάνι. Ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι λογικό να λέγονται πολλά, από την πλευρά μου έχω μεγάλη διάθεση για να αρχίσω να τρέχω πίσω από την μπάλα και να κάνω αυτό που περισσότερο μου αρέσει» εξήγησε αρχικά ο Καβάνι, ο οποίος φέρεται να έχει αποδεχθεί τους προσωπικούς όρους των Αετών, οι οποίοι του πρόσφεραν... τριετές συμβόλαιο!

«Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με την Μπενφίκα. Υπήρξαν συναντήσεις, όπως και με άλλες ομάδες. Η Μπενφίκα είναι μια μεγάλη ομάδα, παίζει πάντα στο Champions League, αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και πάντα προσελκύει σημαντικούς παίκτες» πρόσθεσε ο Καβάνι, επισημαίνοντας ότι «πολλοί Ουρουγουανοί πέρασαν από εκεί και θα πήγαινα ευχαρίστως στην Μπενφίκα. Θα δούμε τι θα συμβεί όταν θα φτάσω στην Ευρώπη, είναι ώρα να αρχίσω μια νέα σελίδα στην ζωή μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα