Σκωτία - Κορονοϊός: Οκτώ κρούσματα στην Αμπερντίν

Gazzetta team
Σκωτία - Κορονοϊός: Οκτώ κρούσματα στην Αμπερντίν

bet365

Συνολικά οκτώ παίκτες της πρώτης ομάδας της Αμπερντίν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μία εβδομάδα μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναβληθεί εν τέλει το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής.

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά-καλά το σκωτσέζικο πρωτάθλημα, στο οποίο πλέον αγωνίζεται και ο Βασίλης Μπάρκας και η Αμπερντίν ανακοίνωσε πως οκτώ παίκτες της πρώτης ομάδας έδειξαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μόλις μία αγωνιστική μετά την έναρξη της νέας σεζόν (0-1 ήττα από τη Ρέιντζερς), η 4η στο περσινό πρωτάθλημα, Αμπερντίν, επιβεβαίωσε ότι και οι οκτώ παίκτες είναι ασυμπτωματικοί, αλλά θα διανύσουν ως είθισται καραντίνα 14 ημερών, προτού επιστρέψουν στη δράση.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ανησυχία για το αν θα μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στη Σεντ Τζόνστοουν, όμως, μετά από απόφαση της Λίγκας, το παιχνίδι αναβλήθηκε, δείχνοντας τον δρόμο και για μελλοντική εμφάνιση πολλών κρουσμάτων στις τάξεις ενός κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα