Μπουφόν σε Κασίγιας: «Χωρίς εσένα, τίποτα δεν θα σήμαινε το ίδιο»

Gazzetta team
Μπουφόν σε Κασίγιας: «Χωρίς εσένα, τίποτα δεν θα σήμαινε το ίδιο»

bet365

Βαθιά ευγνώμων για την παράλληλη διαδρομή του με τον Ίκερ Κασίγιας έδειξε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού από τα γήπεδα στον Ισπανό θρύλο.

Η είδηση της απόσυρσης του Ίκερ Κασίγιας από την ενεργό δράση σφράγισε και το τέλος εποχής σε μια μυθική καριέρα. Μέρος της οποίας υπήρξε ως «guest star» και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Οι δυο τους ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους για χρόνια στην άτυπη κούρσα του κορυφαίου κίπερ στον πλανήτη, τέθηκαν αντιμέτωποι σε συλλογικό (Γιουβέντους-Ρεάλ) και διεθνές επίπεδο (Φούριας Ρόχας vs Ατζούρι) και μετά το «αντίο» του Ισπανού θρύλου, ο «Τζίτζι» έστειλε το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τον «άσπονδο εχθρό» του εντός των τεσσάρων γραμμών.

«Λένε πως ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους από άλλους, αλλά δεν μας φέρνει πλήρως αντιμέτωπους με τους εαυτούς μας. Ίσως το μάταιο κυνήγι της τελειότητας να είναι αυτό που μας έκανε αυτούς που είμαστε. Σε ευχαριστώ Ίκερ, χωρίς εσένα, τα πάντα θα είχαν λιγότερο νόημα», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

 

Τελευταία Νέα