Σκωτία: Με οπαδούς στο γήπεδο από τα μέσα Σεπτέμβρη!

Κώστας Ζάλιαρης
Σκωτία: Με οπαδούς στο γήπεδο από τα μέσα Σεπτέμβρη!

bet365

Η Σκωτία κάνει το επόμενο βήμα και ετοιμάζεται να υποδεχθεί με προσοχή τους οπαδούς στα γήπεδα από τα μέσα του Σεπτέμβρη!

Με μειωμένο αριθμό μεν, με φυσική παρουσία κόσμου δε, θέλουν στη Σκωτία να κυλήσει η νέα αγωνιστική περίοδος και φαίνεται ότι λαμβάνουν ήδη τα μέτρα τους για να δείξουν ότι ο κορονοϊός δεν θα αφήσει για πολύ ακόμα τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές στη μοναξιά τους μέσα στο γήπεδο.

Η Πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζεον, ανέφερε από το Κοινοβούλιο πως υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο από τις 14 Σεπτεμβρίου να υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες των γηπέδων, τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους και φυσικά δίχως να διατίθεται ολόκληρη η χωρητικότητα των κερκίδων για την παρουσία των φίλων των ομάδων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σέλτικ, Πίτερ Λόουελ, έκανε λόγο για ανάγκη να διεξαχθούν παιχνίδια με πιλοτικό χαρακτήρα για την είσοδο οπαδών στα γήπεδα, ενώ, καλοδεχούμενα θα είναι και τα πρόσφατα αποτελέσματα τεστ κορονοϊού εφόσον μπορέσουν να τα παρουσιάζουν όσοι θελήσουν να παρακολουθούν τον αγαπημένο τους σύλλογο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα