Μπενφίκα: Πανό οπαδών κατά του «Ιούδα» Ζεσούς! (pics)

Μπενφίκα: Πανό οπαδών κατά του «Ιούδα» Ζεσούς! (pics)

Gazzetta team
Μπενφίκα: Πανό οπαδών κατά του «Ιούδα» Ζεσούς! (pics)

bet365

Έξω από το «Ντα Λουζ» εμφανίστηκαν πανό κατά του επόμενου προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, αλλά και της διαχείρισης του προέδρου των Αετών, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

Ποιος είπε ότι όλοι οι φίλαθλοι της Μπενφίκα είναι ευχαριστημένοι με την επιστροφή του Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο των Αετών; Πανό που αναρτήθηκαν έξω από το «Ντα Λουζ», μετά το αδιάφορο 4-0 επί της Άβες, το διαψεύδουν.

«Το 1907, οκτώ έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν (σ.σ. αναφορά σε οκτώ παίκτες της Μπενφίκα που έφυγαν και πήγαν στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας). Σήμερα, χωρίς περηφάνια, ο Ιούδας επέστρεψε... Κόσμε (σ.σ. αναφορά στον Κόσμε Νταμιάο, άνθρωπο – κλειδί στα πρώτα χρόνια του συλλόγου), είδες σε τι μετατράπηκε όλο αυτό;» έγραφε το ένα πανό, με τον χαρακτηρισμό «Ιούδα» να πηγαίνει στον Ζεσούς, ο οποίος έφυγε από την Μπενφίκα το 2015 και πήγε στην μεγάλη τοπική αντίπαλο, την Σπόρτινγκ.

«Η δημοκρατία, οι αξίες και μαγεία στον δρόμο της πικρίας... Είναι η Μπενφίκα της 'δομής'» ανέφερε ένα άλλο πανό. Αμφότερα αποσύρθηκαν από την αστυνομία λίγη ώρα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει στην Μπενφίκα τον Σεμέδο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα