ECA: «H UEFA πήρε τις πιο σημαντικές της αποφάσεις»

Gazzetta team
ECA: «H UEFA πήρε τις πιο σημαντικές της αποφάσεις»

bet365

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), Τζιάνι Ανιέλι στάθηκε στο πλευρό της UEFA, λέγοντας πως πήρε αποφάσεις που θα δώσουν ξανά ώθηση στο ποδόσφαιρο.

Τέλη Μαρτίου ο πρόεδρος της Γιουβέντους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), Τζιάνι Ανιέλι, στους ευρωπαϊκούς συλλόγους έστελνε επιστολή σε δραματικούς τόνους τονίζοντας: «Ο κορονοϊός αποτελεί μια απειλή για την ύπαρξη των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων». Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα κι έπειτα τις ανακοινώσεις της UEFA, ο ισχυρός άνδρας της Γιούβε εμφανίστηκε αισιόδοξος

«Σε μια εποχή που το παιχνίδι αντιστέκεται σε μια απειλή που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη σύγχρονη εποχή, όλοι οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώθηκαν για να αναπτύξουν μια σειρά μέτρων για την ισχυρή τοποθέτηση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για την ανάκαμψή του. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι πιο σημαντικές που πήρε ποτέ η UEFA.

Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα επιστρέψει σύντομα, καθώς το ποδόσφαιρο ζει χάρη στο πάθος των οπαδών. Ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι στην αρχή, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι τα μέτρα που πάρθηκαν θα αποδειχθούν θεμελιώδη για τη διασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του παιχνιδιού» κατέληξε.

 

Τελευταία Νέα