Μπενφίκα: «Προεδρική» πρόσκληση στον Σάμαρη! (pic)

Μπενφίκα: «Προεδρική» πρόσκληση στον Σάμαρη! (pic)

Gazzetta team
Μπενφίκα: «Προεδρική» πρόσκληση στον Σάμαρη! (pic)

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπενφίκα, Ρουί Γκόμες ντα Σίλβα, απηύθυνε πρόσκληση στον εορτάζοντα Ανδρέα Σάμαρη για να παραμείνει στον σύλλογο.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα. Παρ' ότι ο Έλληνας μέσος συμπλήρωσε αισίως έξι χρόνια στους Αετούς και είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας και εκ των ηγετών στα αποδυτήρια, ο προπονητής Μπρούνο Λάζε δεν του έχει δώσει θέση βασικού σε κανένα από τα παιχνίδια μετά την επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Σάμαρη με τους Αετούς λήγει το 2023 και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο «Ντα Λουζ», αλλά δεν αποκλείεται να «ψαχτεί» για μεταγραφή, αν εξακολουθήσει να μην θεωρείται πρώτη επιλογή.

Τα δεδομένα, όμως, δεν αποκλείεται να αλλάξουν, αν αλλάξει και η προεδρία της Μπενφίκα. Ο Ρουί Γκόμες ντα Σίλβα, υποψήφιος για την προεδρία και αντίπαλος του Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, δεν δίστασε να στείλει πρόσκληση – πρόκληση στον Σάμαρη, επ' ευκαιρία των 31ων γενεθλίων του το Σάββατο (13/6).

«Σάμαρη, να έχεις μια πολύ ευτυχισμένη μέρα!! Ξέρω τι νιώθεις για την Μπενφίκα! Πάμε να χτίσουμε το μέλλον;» έγραψε ο Ρουί Γκόμες ντα Σίλβα στο προφίλ του Σάμαρη.

Ο Σάμαρης, βεβαίως, δεν απάντησε δημοσίως στην πρόσκληση του υποψηφίου για την προεδρία, το ποστάρισμα του οποίου όμως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους φίλους της Μπενφίκα να τον κατηγορούν για αποσταθεροποίηση και άλλοι να μην βλέπουν κάτι μεμπτό στην ανάρτηση του.

 

Τελευταία Νέα