Καινούργιος: Ανανέωσε και επίσημα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ

Καινούργιος: Ανανέωσε και επίσημα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ

bet365

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκανε και επίσημα χρήση της option του συμβολαίου του Νίκου Καινούργιου διατηρώντας τον στο ρόστερ της, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο Νίκος Καινούργιος είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή από την υποβιβασμένη στη Γ΄ Εθνική Σπάρτη, στην Α΄ Βελγίου για λογαριασμό της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο ύψους 1.88 αριστερός μπακ/χαφ δοκιμάστηκε αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και στη συνέχεια πήρε ευκαιρίες από τον τεχνικό της βελγικής ομάδας Φρανκ Ντουρί.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και είμαι ευγνώμων στον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ακόμα νέος και έχω περιθώρια εξέλιξης. Πιστεύω η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι ο ιδανικός σύλλογος για να κάνω αυτά τα βήματα», τόνισε ο Καινούργιος.

«Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε το συμβόλαιο του Νίκου. Είναι ένα νέο παιδί που προοδεύει συνεχώς. Εάν προσθέσετε και τον τέλειο χαρακτήρα του, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αντιλαμβάνεστε τα περιθώρια εξέλιξης του», ανέφερε από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της βελγικής ομάδας Έντι Κορντιέ.

 

Τελευταία Νέα