Η Σερκλ Μπριζ, ο άνθρωπος του Ριμπολόβλεφ που λατρεύει την Ελλάδα και ο Δώνης!

Η Σερκλ Μπριζ, ο άνθρωπος του Ριμπολόβλεφ που λατρεύει την Ελλάδα και ο Δώνης!

bet365

Ο ρόλος του Ρώσου CEO της Σερκλ Μπριζ (αλλά και της Μονακό) που μιλάει άπταιστα ελληνικά, Όλεγκ Πετρόφ, η προτίμηση του Βέλγου προέδρου και οι ρεαλιστικές πιθανότητες για τον Γιώργο Δώνη!

Η επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό έχει πυροδοτήσει ουκ ολίγα σενάρια αναφορικά με τον μέλλον του 50χρονου τεχνικού, με το «τρένο» να έχει ήδη προταθεί σε βελγικές ομάδες.

Στη Σταντάρ Λιέγης δηλώνουν άγνοια αναφορικά με το ενδεχόμενο ο 50χρονος τεχνικός να καθίσει στον πάγκο τους. Την ίδια στιγμή ενδιαφέρον παρουσιάζει το στάτους κβο που έχει δημιουργηθεί στην Σερκλ Μπριζ. H ιδιοκτησία της τελευταίας έχει περιέλθει στον βαθύπλουτο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2011 απέκτησε και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μονακό. Άμεσος συνεργάτης του 53χρονου μεγιστάνα είναι ο συμπατριώτης του Όλεγκ Πετρόφ, στον οποίο έχει αναθέσει να «τρέξει» όχι μόνο την Μονακό, αλλά και την Σερκλ Μπριζ.

Ο τελευταίος μεγάλωσε στην Κύπρο, μιλάει άπταιστα ελληνικά και εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει στο gazzetta.gr, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ρίξουν οι Μονεγάσκοι δίχτυα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Όλεγκ Πετρόφ ρωτώντας στην προκειμένη περίπτωση για τον Γιώργο Δώνη με τον Ρώσο αξιωματούχο να αποφεύγει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Την ίδια στιγμή ο Βέλγος πρόεδρος της Σερκλ Μπριζ, Βενσάν Γκομάρ και το δεξί του χέρι, Μαρκ Βανμέλε, έχουν καταλήξει στη λύση του 58χρονου πρώην τεχνικού των Σεν Τρούιντεν και Μαλίν, Μαρκ Μπρις. Ασφαλώς μια περίπτωση, η οποία για τα νεά οικονομικά δεδομένα της ομάδας προκαλεί απορίες...

 

Τελευταία Νέα