Το' πε και το έκανε η Άαρχους: Επανάσταση με την πρώτη εικονική εξέδρα (pics & vid)

Gazzetta team
Το' πε και το έκανε η Άαρχους: Επανάσταση με την πρώτη εικονική εξέδρα (pics & vid)

bet365

Φίλαθλοι της Άαρχους είδαν την ομάδα τους στο ματς πρωταθλήματος με την Ράντερς από τα σπίτια τους αλλά σαν να ήταν μέσα στο γήπεδο, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Εικόνα από το μέλλον... στο παρόν! Η Άαρχους φιλοξένησε σήμερα Πέμπτη (28/5) την Ράντερς, στον αγώνα που σήμανε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Δανία, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Και το έκανε με φιλάθλους τους μέσα στο γήπεδο... από το σπίτι τους! Πως; Μέσω της πλατφόρμας Zoom, η οποία επέτρεψε σε δεκάδες εξ' αυτών να κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού τους και να βλέπουν, μέσω κάμερας, τα τεκταινόμενα στο γήπεδο σαν να κάθονταν στην εξέδρα.

Την ίδια ώρα, τα πρόσωπά τους προβάλλονταν μέσω γιγαντοοθόνης εντός του γηπέδου, προκειμένου και οι ποδοσφαιριστές να μην νιώθουν τόσο μόνοι, αφού ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Το γκολ που έκανε... σεφτέ, πάντως, δεν το χάρηκαν και πολύ οι «εικονικοί – πραγματικοί» φίλαθλοι, αφού το πέτυχε η Ράντερς και, μάλιστα, με ωραία μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Άαρχους.

 

Τελευταία Νέα