Μαντσίνι: «Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την εθνική Ιταλίας»

Κώστας Τόπας
Μαντσίνι: «Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την εθνική Ιταλίας»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σκουάντρα Ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι ισχυρίστηκε ότι κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την εθνική ομάδα και η ιδέα του ήταν να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό με την Ιταλία.

Μετά από μια επιτυχημένη πρόκριση για το Euro 2020 η Ιταλία σύμφωνα με τον Μαντσίνι, ήταν σε καλή φόρμα, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας όλα πήγαν... πίσω για τη Σκουάντρα Ατζούρα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

«Σε αυτούς τους δύο μήνες θα παίζαμε δύο σημαντικά φιλικά εναντίον της Αγγλίας στο Γουέμπλει και της Γερμανίας στη Νυρεμβέργη», δήλωσε αρχικά ο Μαντσίνι στο Roma TV. «Σε αυτές τις μέρες λοιπόν, θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για το Euro. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας η προετοιμασία μας όπως και οι ζωές μας πήγαν πίσω.

Όταν έφτασα, κανείς δεν ήθελε να προπονήσει την εθνική ομάδα, με ρώτησαν και αμέσως είπα ναι. Πολλοί φοβόταν να αναλάβουν μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, αλλά το ποδόσφαιρο είναι επίσης φτιαγμένο από αυτές τις στιγμές και απλά πρέπει να έχετε λίγη εμπιστοσύνη και να πιστεύετε στις ιδιότητες των νεότερων παικτών.

Η Ιταλία είχε πάντα καλούς παίκτες και αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα. Η νίκη δεν είναι ποτέ εύκολη, ακόμη και ενάντια σε πιο αδύναμους αντιπάλους και θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από πριν, προσπαθώντας να παίξουμε καλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκινώντας από αυτά τα παιχνίδια».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED