Ρεάλ, Μπάγερν και Ίντερ «μάχονται» κατά του κορονοϊού

Κώστας Τόπας
Ρεάλ, Μπάγερν και Ίντερ «μάχονται» κατά του κορονοϊού

bet365

Ιντερ, Ρεάλ και Μπάγερν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να προσφέρουν στις δομές υγείας, οι οποίες μάχονται εναντίον του Covid-19.

Να βοηθήσουν με κάθε τρόπο προσπαθούν οι τρεις ομάδες γι' αυτό και αποφάσισαν να αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο του «Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Αλληλεγγύης - Ποδόσφαιρο για τους Ηρωες» το οποίο θα διεξαχθεί το 2021.

«Σκοπός η διάδοση ενός μηνύματος αλληλεγγύης και τονίζοντας τη σημασία της συνοχής μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, στέλνοντας συγκεκριμένη βοήθεια σε ιατρικές δομές και νοσοκομεία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ίντερ.

Από την πλευρά της η Ρεάλ φρόντισε να διευκρινίσει: «Οι τρεις σύλλογοι επιθυμούν να μεταδώσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφότητας μεταξύ των λαών της Ευρώπης. Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το επίσημο ημερολόγιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν όταν μπορούν να οργανωθούν με την παρουσία του κοινού στα στάδια. Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη, η αναμέτρηση Ίντερ-Μπάγερν στο Μιλάνο και η συνάντηση Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο. Κάθε φιλοξενούμενος σύλλογος θα προσκαλεί διαδοχικά μια αντιπροσωπεία προσωπικού υγείας που συνεχίζει να καταπολεμά την πανδημία. Οι τρεις σύλλογοι μας θέλουν να δείξουν σε αυτούς τους ήρωες την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας»

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στο Μιλάνο και στο Μόναχο. Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια που ισχύουν η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Ιντερ, η Μπάγερν θα φιλοξενηθεί από την Ιντερ και οι «Βαυαροί» θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους, τη Ρεάλ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στα συστήματα υγείας της Ιταλίας και της Ισπανίας, ενώ μέχρι την διεξαγωγή του τουρνουά ελπίδα όλων είναι και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες για να παρακολουθήσει από κοντά αυτές τις σπουδαίες αναμετρήσεις.

 

Τελευταία Νέα