Οταν έκλαψε ο... Μπέκαμ στο αντίο του (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Οταν έκλαψε ο... Μπέκαμ στο αντίο του (pics & vid)

bet365

Ακριβώς πριν από επτά χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έζησε συγκινητικές και ανεπανάληπτες στιγμές, δίνοντας το τελευταίο του ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μετά από 20 χρόνια λαμπρής καριέρας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2013 αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος εκείνης της σεζόν. Η χρονιά εκείνη βρήκε τον 38χρονο τότε Μπέκαμ με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παίζοντας ως αρχηγός στο τελευταίο του παιχνίδι ως αρχηγός των Παριζιάνων, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φόρεσε το περιβραχιόνιο και αγωνίστηκε για 81 λεπτά κόντρα στη Μπρεστ. Τη στιγμή της αντικατάστασης του, άπαντες στην εξέδρα σηκώθηκαν από τα καρεκλάκια τους για να αποθεώσουν τον Αγλλο.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από τον αγωνιστικό χώρο. Πριν αποχωρήσει για τελευταία φορά από το γήπεδο, αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια με αργά βήματα, μέσω ενός παρατεταμένου standing ovation από τον κόσμο, πέρασε στον πάγκο.

Φυσικά από τις εξέδρες δεν θα μπορούσε να έλειπε και η σύζυγος του, Βικτόρια μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους ενώ και πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί, ήταν κι αυτός εκεί για να αποθεώσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους στο Παρίσι, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς. Ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Δεν θα μπορούσε να ήταν περισσότερο ξεχωριστό.

Απλά αισθάνομαι πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Νιώθω πως πέτυχα ό,τι μπορούσα στην καριέρα μου. Ήθελα να φύγω ως πρωταθλητής. Τελείωσα την καριέρα μου σε μία ομάδα που μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν μέλος της για 10 χρόνια. Μετά από 22 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο θα χρησιμοποιήσω τους επόμενους μήνες για να απολαύσω χρόνο με την οικογένειά μου», ήταν μερικά από τα λόγια του.

I can’t believe it’s 7 years today since I played my last game as professional footballer. Such great memories. I was so...

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

 

Τελευταία Νέα