Κορονοϊός: ΕURO 2020 σε... λιγότερες πόλεις!

Gazzetta team
Κορονοϊός: ΕURO 2020 σε... λιγότερες πόλεις!

bet365

Το Euro 2020 δεν θα κινδυνεύσει με νέα αναβολή, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είπε πως πιθανόν να διεξαχθεί σε λιγότερες πόλεις.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν δεν ανησυχεί για μια νέα αναβολή του EURO 2020, ωστόσο, αναγνώρισε πως θα πρέπει να μειωθούν οι πόλεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια έναντι του κορονοϊού. «Η ιδέα είναι ότι μένουμε στις ίδιες πόλεις. Είχαμε συνομιλίες με εννέα πόλεις και όλα είναι έτοιμα. Με τρεις πόλεις, έχουμε κάποια προβλήματα. Έτσι θα συζητήσουμε περισσότερα. Αν όλα πάνε καλά, τότε το Euro θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, αν όχι, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε σε δέκα, εννέα ή οκτώ πόλεις», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED