Ομόνοια: «Νιώθουμε και είμαστε πρωταθλητές»!

Gazzetta team
Ομόνοια: «Νιώθουμε και είμαστε πρωταθλητές»!

bet365

Ανακοίνωση σε πανηγυρικό τόνο και νιώθοντας πρωταθλήτρια έβγαλε η ομάδα της Ομόνοιας μετά την απόφαση της ΚΟΠ και το γεγονός ότι ως πρώτη της βαθμολογίας στην Κύπρο παίρνει το εισιτήριο του Champions League.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Ομόνοια αντιμετωπίζουν αυτήν την εξέλιξη σαν να έχουν στεφθεί πρωταθλητές και σχολιάζουν τα όσα ακολούθησαν της απόφασης που έκανε γνωστή η κυπριακή Ομοσπονδία. Μιλούν επίσης για δικαιοσύνη και ανταμοιβή των κόπων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ομόνοια:

Μετά τον αναγκαστικό τερματισμό της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, η επικύρωση της βαθμολογίας αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης και ανταμοιβή για τους κόπους και τις θυσίες μας, τη μεθοδική και επαγγελματική δουλειά μας, την αφοσίωση και συνέπεια που επιδείξαμε, αλλά και την αγωνιστική μας παρουσία. Νιώθουμε και είμαστε πρωταθλητές!

Οι επιδόσεις μας επιβεβαιώνουν την υπεροχή μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στην 1η θέση της βαθμολογίας την 23η αγωνιστική που σημειώθηκε η αναγκαστική διακοπή, δείγμα της σταθερά θετικής μας πορείας. Ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια της σεζόν, όταν όλες οι ομάδες έπαιξαν από δύο φορές μεταξύ τους. Υπερτερούσαμε στη βαθμολογία των 10 τελευταίων αγώνων που καταδεικνύει την φόρμα των ομάδων. Είχαμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων της πρώτης εξάδας, που αποδεικνύει ότι επικρατήσαμε έναντι των βασικών μας αντιπάλων. Επιπλέον, βρισκόμασταν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Συνεπώς και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις είχαμε λάβει την καλύτερη δυνατή θέση. Επίσης, συντριπτικά υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και η άποψη της κοινής γνώμης ως προς το ποια ομάδα άξιζε την 1η θέση.

Αξίζουμε την 1η θέση της βαθμολογίας και με μεγάλη χαρά θα εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στα προκριματικά του Champions League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Οι ιδρυτές, οι ιστορικοί ηγέτες και οι μεγάλες μορφές του Σωματείου μας, όλοι όσοι μόχθησαν για τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά και ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε βέβαιοι πως σήμερα νιώθουν όπως και εμείς, περήφανοι! Από τον αγώνα επιβίωσης και τις αγχωτικές ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξανά πρώτη στην Κύπρο έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την πορεία της.

Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη πρωτίστως σε όλες τις ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ! Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για όσα διαχρονικά κάνετε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της, η ομάδα του ΛΑΟΥ. Αυτός ο κόσμος παραμένει πάντα δίπλα της, με την ίδια ανιδιοτελή αγάπη και ένα δέσιμο που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια. Όχι μόνο δεν ξεχνάμε τις στιγμές που από το υστέρημά σας κρατήσατε όρθιο το Σωματείο μας, αλλά αποτελούν τον φάρο και την πυξίδα μας. Αν είναι κάτι που ξεχώρισε περισσότερο στη φετινή σεζόν, ήταν η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εάν δεν είχαμε την παγκόσμια πανδημία θα έσπαζε το ρεκόρ όλων των εποχών στη διάθεση εισιτηρίων! Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε άμεσα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη φετινή επιτυχία, ωστόσο μας περιμένουν αρκετές μεγάλες στιγμές σύντομα και τα χρόνια που έρχονται, για να τις χαρούμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Συγχαίρουμε την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό που παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι συνεργάζονταν για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, κατάφεραν με σκληρή δουλειά, αλλά και με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό τους, να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δημιούργησαν μια δεμένη οικογένεια και αγάπησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλα αυτά ήταν από τα βασικά μας «όπλα» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό που πέτυχαν φέτος ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε υλοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον στόχο της σεζόν που ήταν η πρώτη τετράδα, σταθήκαμε άτυχοι με την αναγκαστική διακοπή καθώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί στο γήπεδο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Παίζαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ στα τελευταία παιχνίδια βρισκόμασταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, τέτοιες στιγμές προτεραιότητα έχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Οφείλουμε υπεύθυνα να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε το συντομότερο δυνατό να νικήσουμε την παγκόσμια πανδημία και να επιστρέψουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής έχοντας δίπλα μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στην Ανόρθωση και τον κόσμο της. Είναι ευχάριστο που οι φίλαθλοι της Κύπρου απολαμβάνουν ξανά ωραίους μεταξύ μας αγώνες. Συγχαίρουμε επίσης και τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που έχουν εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ελπίζουμε όλες οι ομάδες να ξεπεράσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτήν την πρωτοφανή κρίση. Επιπλέον, αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο παρατηρήθηκε συνεργασία και κατανόηση σε πολύ καλά επίπεδα στις ομάδες εργασίας και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις για το κοινό καλό.

Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αφοσίωση στους στόχους μας, με αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο της. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε συνέχεια στην ανάπτυξή μας σε όλους τους τομείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ισχυρή και έτοιμη να περάσει στην επόμενη μέρα!

Συνεχίζουμε απ’ εκεί που αναγκαστικά σταματήσαμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα