Ζλάταν – Χάμαρμπι: «Θέλει να παίξει στη Σουηδία...»

Ζλάταν – Χάμαρμπι: «Θέλει να παίξει στη Σουηδία...»

Ζλάταν – Χάμαρμπι: «Θέλει να παίξει στη Σουηδία...»

bet365

Το... ψηστήρι φαίνεται ότι συνεχίζεται. Παίκτρια του γυναικείου τμήματος της Χάμαρμπι, για το οποίο ο Ζλάταν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θέλει να το δει ν' αναπτύσσεται, τόνισε πως από τις συζητήσεις που έκανε μαζί του, αντιλήφθηκε πως κι εκείνος θέλει να προλάβει να παίξει για το κλαμπ της Σουηδίας.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο νυν σούπερ σταρ της Μίλαν επέστρεψε στην Ιταλία για να κάνει προπονήσεις και να καταφέρει να παίξει στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος που καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εφόσον το επιτρέψει η ιταλική Κυβέρνηση, θα συνεχιστεί από τις 13 Ιουνίου.

Η επιθετικός της γυναικείας ομάδας της Χάμαρμπι, Εμίλια Λάρσον, έχοντας μιλήσει με τον Ιμπραΐμοβιτς το προηγούμενο διάστημα καθώς βρίσκονταν μαζί στο προπονητικό κέντρο όσο ο Σουηδός αστέρας παρέμενε στην πατρίδα του εν μέσω πανδημίας, έκανε αποκαλύψεις σε podcast, λέγοντας:

«Θέλει να παίξει στη Χάμαρμπι ο Ζλάταν. Έχει ακόμα όρεξη και κίνητρο... Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες όταν βρισκόμασταν στο προπονητικό, αλλά όλα θα φανούν στην πορεία...».

 

Τελευταία Νέα