Μίσιτς: Νέα συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ

Μίσιτς: Νέα συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ

bet365

Ο κορονοϊός και η διακοπή των πρωταθλημάτων οδήγησαν στην υποχρεωτική νέα συμφωνία των δύο ομάδων για τον Γιόσιπ Μίσιτς. Ορίστηκαν νέες ημερομηνίες.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρονται στο θέμα της μεταγραφής Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ.

Μια υπόθεση που είναι τελειωμένη από πλευράς του «Δικεφάλου», ωστόσο υπάρχουν διαδικαστικά ζητήματα που δίνουν μια μικρή παράταση στην τυπική ολοκλήρωση της απόκτησης του Κροάτη μέσου.

Για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν, όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού, θα έπρεπε να παραταθεί το συμβόλαιο δανεισμού για ένα μήνα και παράλληλα, να επεκταθεί και ο χρόνος κατά τον οποίο θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει το buy out (ρήτρα) των 2.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Σ’ αυτό το κομμάτι, όπως αναφέρεται τη Δευτέρα (11/5) σε πορτογαλικά ΜΜΕ, υπάρχει νέα συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Καταρχήν, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ο δανεισμός του Μίσιτς επεκτάθηκε από τα τέλη Μαΐου στα τέλη Ιουνίου, ενώ παράλληλα, μεταφέρθηκε για τις 20 Ιουνίου η προθεσμία καταβολής της ρήτρας από τον ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε για τις 20 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα