Κορονοϊός – Ουγγαρία: Η μπάλα γυρίζει στις 23 Μαΐου

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ουγγαρία: Η μπάλα γυρίζει στις 23 Μαΐου

bet365

Η ουγγρική ομοσπονδία πήρε το «πράσινο φως» της κυβέρνησης για την επιστροφή στην δράση με το Πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και το Κύπελλο.

Η Ουγγαρία προστέθηκε στις χώρες που θα επαναρχίσουν το πρωτάθλημα τους, πάντα στην σκιά του κορονοϊού. Και, μάλιστα, θα το κάνει μέχρι το τέλος του μήνα, με την διεξαγωγή της πρώτης κατηγορίας και του Κυπέλλου. Δεν συνεχίζονται, αντίθετα, δεύτερη και τρίτη κατηγορία.

Η Χόνβεντ, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 23 του μηνός, πάντα κεκλεισμένων των θυρών και κάτω από αυστηρά ιατρικά μέτρα, θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου, με την Χόνβεντ να αντιμετωπίζει την ΜΤΚ και την Φέχερβαρ (πρώην Βίντι) την Μεζοκόβεσντ. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27.

Όσο για το πρωτάθλημα; Στόχος είναι να επαναρχίσει το Σάββατο 30 του μηνός, με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Την στιγμή της διακοπής, η Φερεντσβάρος οδηγούσε την κούρσα με 53 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Φέχερβαρ, αλλά με δύο ματς λιγότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα