Ο Μπουά μένει ελεύθερος όταν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα Ελβετίας!

Ο Μπουά μένει ελεύθερος όταν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα Ελβετίας!

bet365

Το πρωτάθλημα Ελβετίας αναμένεται να συνεχιστεί στις 8 Ιουνίου με συνέπεια να έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση αναφορικά με τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, όπως του Κέβιν Μπουά που εκπνέει στα τέλη του ίδιου μήνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τουλάχιστον εφτά ποδοσφαιριστές της Βασιλείας, ανάμεσα τους και ο Κέβιν Μπουά μένουν ελεύθεροι.

O εκτελεστικός διευθυντής της ελβετικής Λίγκας, Κλαούντιους Σάφερ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το εάν οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι θα δεχθούν να επεκτείνουν τα συμβόλαια του ή εάν οι ομάδες τους επιθυμούν το ίδιο καταβάλλοντας περισσότερα χρήματα!

«Η FIFA μας έχει συστήσει να επεκτείνουμε τα συμβόλαια των παικτών μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε προετοιμασμένοι νομικά να το κάνουμε αυτό, όμως πρόκειται απλά για μια υπόδειξη. Το ελβετικό δίκαιο είναι πάνω από την εισήγηση της FIFA. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες δεν μπορούν να αναγκάσουν τους ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν το συμβόλαιο εάν δεν επιθυμούν.

Αυτό που δεν θέλουμε είναι να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τις 30 Ιουνίου και να παίξουν τα τελευταία ματς σε διαφορετικό σύλλογο. Πρέπει η μεταγραφική περίοδος να αναπροσαρμοστεί».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα