Ζαμπαλέτα: «Είχα ευθύνη για τον Μέσι»

Κώστας Τόπας
Ζαμπαλέτα: «Είχα ευθύνη για τον Μέσι»

bet365

Ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα θυμήθηκε τις στιγμές όπου έζησε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στην Ισπανία και είχε την ευθύνη του συμπατριώτη του, όταν έκανε τα πρώτα βήματα στη Μπαρτσελόνα.

Ζαμπαλέτα και Μέσι ήταν αχώριστοι φίλοι και ειδικά όταν ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ. Είχε αναλάβει προστασία του Λιονέλ Μέσι, όντας τρία χρόνια μεγαλύτερος και μαζί περνούσαν αρκετό χρόνο όταν δεν είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες του.

«Ο Λίο είχε αγοράσει ένα σπίτι στο Castelldefels, στα περίχωρα της Βαρκελώνης ενώ εγώ είχα ένα διαμέρισμα στην πόλη. Μια μέρα βγήκαμε για ένα ποτό και όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο, τον Λίο τον πήρε ο ύπνος.

"Του λέω, που να σε πάω;" "Στο σπίτι μου", μου απαντά. "Στο Casteldefels;" τον ρωτάω. "Ναι, ναι", μου απαντά. Έμενα στη Βαρκελώνη και τώρα έπρεπε να πάω στο Casteldefels με την ευθύνη να έχω τον Μέσι δίπλα μου.

Ξεκινήσαμε για το Casteldefels και, όταν φτάσαμε, ξύπνησε και είπε: "Σου είπα να με πας σπίτι". Toυ απάντησα ότι μου είχε πει στο Casteldefels. "Όχι, στο σπίτι στη Βαρκελώνη. Δεν υπάρχει κανένας εδώ και θέλω να μείνω με τον πατέρα μου!", απάντησε. Οπότε έκανα στροφή και οδήγησα γι άλλη μια ώρα προκειμένου να πάω από τη μια πλευρά στην άλλη με την ευθύνη να έχω δίπλα μου τον Μέσι».

 

Τελευταία Νέα