Και ο Αντρέ Ονάνα λέει «αντίο» στον Άγιαξ

Και ο Αντρέ Ονάνα λέει «αντίο» στον Άγιαξ

Gazzetta team
Και ο Αντρέ Ονάνα λέει «αντίο» στον Άγιαξ

bet365

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του Άγιαξ, Αντρέ Ονάνα, ετοιμάζεται και αυτός να αποχαιρετήσει τον Αίαντα το καλοκαίρι.

Πέρυσι, τον Άγιαξ αποχαιρέτησαν Ματάις ντε Λιχτ και Φρένκι ντε Γιονγκ. Πριν από λίγους μήνες, ο Χακίμ Ζίγιεκ έκλεισε στην Τσέλσι για την επόμενη περίοδο και, πλέον, την σκυτάλη για το «αντίο» αναμένεται να πάρουν Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, Νικολάς Ταλιαφίκο και Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, ο οποίος στην πενταετία που παίζει στον Άγιαξ εκτόξευσε την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, προανήγγειλε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, εφόσον βεβαίως έρθει η κατάλληλη πρόταση για τον ολλανδικό σύλλογο.

«Μην με παρεξηγήσετε, είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Άγιαξ και πολύ εγνώμον στον σύλλογο. Ήταν πέντε φανταστικά χρόνια εδώ. Αλλά ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα» υποστήριξε ο 24χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αποκάλυψε συμφωνία με την διοίκηση από την προηγούμενη σεζόν, ώστε να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η πρώην ομάδα του, η Μπαρτσελόνα, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι η μοναδική, αφού και η Τσέλσι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον έχουν στα υπόψη τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα