Ο Μουρίνιο επέλεξε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και δεν είναι ούτε ο Μέσι ούτε ο Κριστιάνο

Κώστας Τόπας
Ο Μουρίνιο επέλεξε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και δεν είναι ούτε ο Μέσι ούτε ο Κριστιάνο

bet365

Το ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών ξεπροβάλλει συχνά και η πιο συχνή απάντηση είναι Ρονάλντο ή Μέσι. Αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή, όλων των εποχών. Η απάντηση του εξέπληξε πολλούς καθώς δεν επέλεξε ούτε τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο ούτε τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μουρίνιο απάντησε χαρακτηριστικά πως ο Ρονάλντο Ναζάριο ακόμα και σήμερα θεωρείται ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής.

«Ο Ρονάλντο, το φαινόμενο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μέσι είχαν μεγαλύτερη καριέρα, έχουν παραμείνει στην κορυφή για 15 χρόνια.

Ωστόσο, εάν μιλάμε αυστηρά για ταλέντο και δεξιότητες, κανείς δεν ξεπερνά τον Ρονάλντο Ναζάριο. Όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα με τον Μπόμπι Ρόμπσον, συνειδητοποίησα ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα είδα ποτέ.

Οι τραυματισμοί "σκότωσαν" μια καριέρα που θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο απίστευτη, αλλά το ταλέντο που είχε αυτό το 19χρονο αγόρι ήταν κάτι απίστευτο».

Ο Ρονάλντο έπαιξε μόνο μία σεζόν για τη Μπαρτσελόνα το 1996/97, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί δύο χρόνια για την Αϊντχόφεν, και σημείωσε 34 γκολ σε 37 παιχνίδια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα