Μπέκαμ: «Ο Μέσι με έκανε να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Μπέκαμ: «Ο Μέσι με έκανε να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας
Μπέκαμ: «Ο Μέσι με έκανε να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μετά το παιχνίδι όπου έπαιξε εναντίον του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Το καλοκαίρι του 2013, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, επέστρεψε μετά από τρία χρόνια όπου ήταν στην Αμερική, στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τους Παριζιάνους αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και ένα από αυτά ήταν κόντρα στην παρέα του Λιονέλ Μέσι για τα προημιτελικά του Champions League, εκείνη τη χρονιά.

Οπως αποκάλυψε ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον "Λίο" και είδε τις ικανότητες τις οποίες έχει με την μπάλα στα πόδια του, σκέφτηκε αμέσως να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

«Οταν έπαιξα κόντρα στον Μέσι και έβλεπα να με προσπερνάει συνέχεια, αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Παρά την ηλικία που ήμουν τότε απόλαυσα και τα δύο παιχνίδια που έδωσα με την Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν χάσαμε σε κανένα από τα δύο.

Ο Μέσι είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν μπορεί να συγκριθεί κανείς μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα