Σκέψεις για ακύρωση των πλέι-οφ στη Βουλγαρία

Σκέψεις για ακύρωση των πλέι-οφ στη Βουλγαρία

bet365

Ο κορονοϊός αναγκάζει τους Βούλγαρους να αναπροσαρμόσουν τα σχέδια τους αναφορικά με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τους αγώνες πλέι-οφ να ακυρώνονται, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και μεγάλη δόξα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Εμίλ Κονσταντίνοφ.

Η βουλγαρική κυβέρνηση έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι τις 13 Μαϊου. Το πλάνο προβλέπει πως εάν η κατάσταση με τον κορονοϊό παρουσιάσει βελτίωση, τότε οι ομάδες στα μέσα Μαϊού θα ακολουθήσουν προετοιμασία τριών εβδομάδων προκειμένου να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ενώ βάσει προγράμματος θα πρέπει να γίνουν ακόμη 10 ματς για τα πλέι-οφ, αλλά και οι αγώνες του Κυπέλλου. Η πρώτη επιλογή που έχουν οι ομάδες είναι να ακολουθήσουν κατά γράμμα το πρόγραμμα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες επικρατεί η άποψη πως θα πρέπει να διεξαχθούν τα δύο υπολειπόμενα ματς για το πρωτάθλημα και οι αναμετρήσεις Κυπέλλου δίχως όμως τα πλέι-οφ.

«Είναι απίθανο να γίνουν τα πλέι-οφ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας, Εμίλ Κονσταντίνοφ. Σε αυτή την περίπτωση η Λουντογκόρετς θα αναδειχθεί για 9η συνεχόμενη φορά πρωταθλήτρια, καθώς η διαφορά από την δεύτερη της βαθμολογίας Λέφσκι είναι στους 9 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα